Strošek davčne blagajne

30. 03. 2015 - By Gregor @HubTie
Po podatkih Finančne uprave Republike Slovenije naj bi strošek menjave oziroma uvedbe davčne blagajne znašal do 300 €. Mnogi v ta znesek dvomijo, saj naj bi celoten znesek v marsikaterih primerih pošteno presegal ocene FURS-a.

Da bi bil prehod ob začetku uporabe davčnih blagajn karseda enostaven, smo se pri nas odločili, da novim naročnikom omogočimo brezplačen prehod ob uvedbi davčnih blagajn 1. 10 oz. 1. 1. 2016. V tem obdobju lahko brezplačno preizkusite številne možnosti naše blagajne in se tako navadite na uporabo do takrat, ko bo le-ta predpisana zakonsko. Izkušnje iz tujine kažejo, da je tovrsten prehod za podjetnike veliko enostavnejši.

Prav tako pa svojim naročnikom ponujamo možnost nakupa opreme za blagajno po ugodnih cenah. Našim strankam za začetek uporabe naše blagajne ni potrebno kupovati drage opreme. Vse, kar potrebujejo za pričetek poslovanja oz. izdajanja računov je samo Android telefon ali tablični računalnik in mobilni tiskalnik, ki ga lahko naročite pri nas že po zelo ugodnih cenah. Pripravili smo vam tudi akcijsko ponudbo paketov, s katerimi lahko naročite tablični računalnik in mobilni tiskalnik po ugodnejših cenah. Preverite našo ponudbo strojne opreme in izberite možnost, ki vam najbolj ustreza!

1
Copyright © 2019 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio