Ste vedeli, da se več kot 50 % zavezancev še ni vključilo v sistem?

15. 01. 2016 - By Gregor@HubTie
Januar se je prevesil v drugo polovico in davčne blagajne so že dobra dva tedna obvezne. Po FURS-ovi statistiki pa je zavezancev, ki so davčno potrdili račune do 15. 1. 2016 le dobrih 31.000, kar je glede na oceno celotnega števila zavezancev (od 60.000 do 80.000) šele slaba polovica

Polovica zavezancev torej še vedno ni vstopila v nov sistem.  Če ste slučajno med njimi, je dobro razmisliti o čim hitrejši vključitvi, saj nadzorniki FURS-a pospešeno izvajajo nadzor in monitoring  pristopa zavezancev. Samo v prvem tednu januarja so nadzorniki Finančne uprave pri zavezancih namreč izvedli kar 1.191 postopkov nadzora ter v primerih nepravilnosti izrekli opozorila in določili nekajdnevni rok, v katerem morajo zavezanci vzpostaviti povezavo in potrjevati račune. Po tem roku sledi ponovni obisk, na katerem vas nadzorniki že lahko kaznujejo. O tem, kako visoke so lahko kazni za različne kršitve smo na našem blogu že pisali. 

Kako torej do davčne blagajne, če se vam resnično mudi? Pokličite naše svetovalce in račune boste lahko davčno potrjevali že v enem dnevu! S hitro odločitvijo in ažurnim sodelovanjem vseh sodelujočih si lahko v zelo kratkem času zagotovite našo programsko opremo, svetovali pa vam bomo tudi pri izbiri strojne opreme in drugih korakih, ki jih potrebujete za priključitev. 

Pokličite 070 860 812, naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali! 


1
Copyright © 2022 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio