Izpopolnite zgodbo svojega posla in izstopite iz povprečja

16. 12. 2015 - By Ana@HubTie
Podobna podjetja s podobnimi zaposlenimi, podobne trgovine, podobni produkti, podobne storitve … V poplavi konkurence, ki je dandanes prisotna na vsakem koraku, je zelo pomembno izstopati. Kaj bo prepričalo vaše kupce, da bodo izbrali prav vas? 

Maloprodaja pogosto uspe zgraditi svoj uspeh na podlagi mitov in legend, zgodb. Ste že razmišljali, da bi svojemu poslu dodali pridih čarobnosti, zgodbe, zapomljivosti? ;) Kaj, ko bi s svojimi kupci delili informacije o tem, kako ste pričeli s svojim poslom, zakaj ste se odločili za odprtje trgovine, kaj je tisto, kar vas dela posebno in zakaj je to pomembno za njih?

Poskusite biti unikatni, saj lahko le tako izstopate. »Zgodbo vašega posla« spišite s pomočjo vaših sodelavcev ali celo s pomočjo ključnih kupcev, ki so pripravljeni deliti izkušnjo. Ko boste zgodbo enkrat zapisali, jo skušajte preoblikovati v tako, da jo lahko poveste v 60 s, kadarkoli, kjerkoli. 

Ste bili dovolj zapomljivi? Preizkusite zaposlene; če si oni ne bodo zapomnili zgodbe, jo izboljšajte. 

Zgodbo delite na svojih kanalih: na spletni in Facebook strani, promocijskemu materialu, v svoji trgovini. Prepustite domišljiji prosto pot; izplačalo se vam bo! ;) 

1
Copyright © 2020 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio