Izkoristite uvedbo davčne blagajne za izboljšanje poslovanja!

28. 04. 2015 - By Miha @HubTie

Uvajanje davčnih blagajn ni samo dodaten strošek in nepotreben stres, z ustreznim programom je lahko priložnost za uvajanje sprememb in nadgradnje poslovanja.

Ko je Slovenija leta 2011 napovedala uvedbo davčnih blagajn, je med podjetniki završalo, saj številni v novem sistemu vidijo le dodatno obveznost, stres pri uvajanju in seveda strošek. Uvedba davčnih blagajn poleg dodatnih stroškov odpira tudi številna druga vprašanja glede dodatne opreme, varnosti tovrstnih blagajn, načina delovanja itd. Mnogi prav tako niso vešči delovanja v virtualnem, brezžičnem sistemu, saj imajo z njim malo ali celo nič izkušenj. Eksplozivna mešanica, ki marsikateremu marljivemu podjetniku in obrtniku razumljivo povzroča nemalo jeze in sivih las. A tej spremembi ne bo mogoče ubežati, zato jo lahko podjetniki izkoristijo tudi za uvajanje sistematičnejšega in bolj preglednega poslovanja, ki ga omogočajo kvalitetnejše davčne blagajne.

HubTiePOS

Največ polemik povzročajo dodatni stroški davčne blagajne, ki jih implementacija prinaša. Dodatna, po mnenju marsikoga tudi nepotrebna obremenitev, ki zmanjšuje težko prisluženi dohodek. Napovedani stroški za vključitev v sistem so bili s strani FURS-a ocenjeni na 0–300 €, Obrtno podjetniška zbornica pa v ocenjeni znesek tudi močno dvomi, zato bo izbira primernega sistema še posebej pomembna. Cene davčnih blagajn se pri ponudnikih močno razlikujejo. Zelo pomembna, če ne bistvena, pa je možnost nadgradnje in integracije v celovit in enostaven način vodenja posla.

V podjetju HubTie so zato razvili davčno blagajno, ki omogoča nadgradnjo in prilagoditev ter je hkrati cenovno ugodna. Blagajna HubTie POS stroške priključitve znižuje na minimum: za vključitev na sistem dejansko ne potrebuje drage strojne opreme. Lastnikom Android telefona ali tabličnega računalnika bo zadostoval le nakup mobilnega termičnega tiskalnika za izpis računa. Sicer pa vam bodo izkušeni svetovalci pomagali pri izbiri optimalne strojne opreme, ki jo narekuje obseg in tip poslovanja.

Mesečni stroški uporabe blagajne HubTie POS so minimalni; poleg konkurenčne akcijske cene 14,90 €/ mesec se trenutno odpira tudi priložnost sodelovanja s podjetjem HubTie v obliki partnerstva.

Podjetjem, ki bi rada preizkusila najmodernejše nadgradnje programa mobilnega plačevanja, sicer že nekaj let uveljavljene v tujini, HubTie ponuja brezplačno 3-mesečno preizkusno dobo, v kateri lahko spoznajo vse možnosti, ki jih blagajna ponuja. Če bi radi postali njihov partner in vas zanima več informacij, jih kontaktirajte na elektronskem naslovu info@hubtie.si ali telefonski številki 030 22 11 33 .

Posebna pozornost je namenjena varnosti. Glede na trend povečevanja vdorov v podatkovne zbirke, je ta aspekt pomembnejši kot kadarkoli prej. Varnost podatkov je eden najpomembnejših faktorjev stabilnosti poslovanja, zato podjetje HubTie POS uporablja najnovejše varnostne metode in spletne certifikate SSL.

V podjetju HubTie se zavedajo, da davčne zavezance skrbi način uporabe novega sistema blagajne, zato je blagajna HubTie POS enostavna in intuitivna za uporabo.

V podjetju HubTie se zavedajo, da bo prehod na nov sistem zahteven, zato so posebno pozornost namenili podpori uporabnikom. Ves čas namestitve davčne blagajne so vam na voljo svetovalci, ki bodo v primeru zapletov svetovali in rešili zagate, tako da bo vključitev v sistem opravljena brezhibno. Podjetniki tako ne bodo po nepotrebnem izgubljali živcev in bodo energijo raje osredotočili na delo in svoje stranke.

Aplikacija HubTie je prilagojena različnim podjetniškim panogam, kar omogoča maksimalno poenostavitev poslovanja v vsakem podjetju. HubTie POS storitve se prilagaja specifikam različnih storitev in med drugim omogoča tudi upravljanje z različnimi popusti in prodajnimi akcijami, modul HubTie POS  trgovina pa je namenjen trgovcem, ki lahko z aplikacijo ustvarjajo različne prodajne akcije, iščejo med artikli in upravljajo z zalogami, sistem pa je podprt tudi za barcode čitalnike.

Omenjena rešitev lahko z nekaj preprostimi koraki postane tudi internetna trgovina z "real-time” zalogo in obveščanjem o naročilih na e-mail naslov, kar omogočajo obstoječi artikli, ki so vnešeni v vašo spletno pisarno. Strankam se lahko ponudi tudi kartice, kode, posebne ponudbe, popuste ali točke zvestobe. Vsem tem aktivnostim se lahko sledi preko sistema. S prilagajanjem ponudbe in prodaje lahko podjetnik dodatno poveča svoj prihodek ali tržni delež.

Objavljeno na portalu 24ur.com, 23. 4. 2015:
http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/izkoristite-uvedbo-davcne-blagajne-za-izboljsanje-poslovanja.html

1
Copyright © 2022 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio