Brezplačne zakonske nadgradnje za uporabnike blagajn HubTie POS

01. 07. 2016 - By Mihael
Z današnjim dnem stopi v veljavo spremenjeni Pravilnik o zahtevah za računalniške programe in elektronske naprave, upravljanje in delovanje informacijskega sistema ter vsebini, obliki, načinu in rokih za predložitev podatkov. 

V skladu z našimi obljubami o brezplačnih nadgradnjah in delovanju brez skritih stroškov, so vsi naši uporabniki prejeli BREZPLAČNO nadgradnjo sistema. 

Dne 4. 3. 2016 je bil v Uradnem listu RS, št. 18/16, objavljen Pravilnik o spremembi Pravilnika o zahtevah za računalniške programe in elektronske naprave, upravljanje in delovanje informacijskega sistema ter vsebini, obliki, načinu in rokih za predložitev podatkov, ki začne veljati 1. 7. 2016.

V Pravilniku o spremembi Pravilnika je spremenjena priloga, ki določa vsebino, obliko in način izpisa podatkov o izdanih računih pri gotovinskem poslovanju. Nadgradnja ne vpliva na samo delovanje aplikacije (HubTie POS) in ni potrebe po nadgradnjah programa na vaših tablicah, računalnikih ali mobilnih telefonih.

Vse nadgradnje so bile izvedene v skladu z novim pravilnikom in sicer v naši zaledni pisarni HubTie MiniTron.

Posodobljene dnevnike lahko v primeru nadzora prenesete znotraj zaledne pisarne pod gumbom ERP - POS pod gumbom "Zakonski dnevnik sprememb".

V primeru vprašanj pa so vam na voljo naši svetovalci na telefonski številki 070 860 812. 

1
Copyright © 2019 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio