ERP je kratica, ki v dobesednem prevodu pomeni: načrtovanje virov podjetja. ERP sistem za nadzor poslovanja podjetja vam omogoča celovito, uspešno in pregledno planiranje virov podjetja. S pomočjo ERP sistema optimizirate poslovne procese in si tako znižate stroške poslovanja. S sistemom ERP lahko upravljate finančna sredstva podjetja, nadzorujete poslovanje, delo s kadrom, vodite finančne, kadrovske evidence in evidence osnovnih sredstev.


Ljudje dandanes redko opravijo nakup na spletu, ne da bi pred tem prebrali mnenja drugih že zadovoljnih ali pa nezadovoljnih kupcev na vaši spletni strani. Stranke so postale amasadorji vaše blagovne znamke in njihova mnenja so še kako pomembna. Zadovoljni kupci bodo z veseljem delili svojo pozitivno izkušnjo in vam tako pomagali pri uspešnosti vašega posla. Za uspešno poslovanje je potrebno imeti bazo rednih in zadovoljnih strank, ki se bodo vedno znova vračale k nam.

Se sprašujete, kako ohranjati odnose s strankami in jim dati občutek pomembnosti?

Končno novo naročilo pa ni zaloge? Vam je znan občutek, ko se trudite z iskanjem kupcev, promocijami, prodajanjem na Facebook-u, trgovini itd..končno dobite naročilo in ravno ta artikel trenutno ni dobavljiv. Običajno je ravno to velikokrat razlog, da obupamo s samo spletno prodajo. Stranke pa na drugi strani pričakujejo, da bo dobava redna in hitra. Kaj pa zdaj?
Copyright © 2020 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio