Spletno naročilo v vaši spletni trgovini pa ni zaloge?



Končno novo naročilo pa ni zaloge? Vam je znan občutek, ko se trudite z iskanjem kupcev, promocijami, prodajanjem na Facebook-u, trgovini itd..končno dobite naročilo in ravno ta artikel trenutno ni dobavljiv. Običajno je ravno to velikokrat razlog, da obupamo s samo spletno prodajo. Stranke pa na drugi strani pričakujejo, da bo dobava redna in hitra.

Kaj pa zdaj?

Ste vedeli, da stranka, ki bo 1. opravila nakup v vaši trgovini in ne bo dobila dobavljenega blaga, precej verjetno ne bo več kupovala pri vas?

Da bi se izognili zgornjemu scenariju, je pomembno imeti zalogo ali možnost dobav, kar se da usklajeno z vašo realno možnostjo prodaje produktov. 

Z uporabo našega HubTie trgovinskega paketa to za vas ne bo več problem. Zaloga se bo avtomatsko zmanjševala, naročila bodo prihajala direktno v sistem, v primeru nadgradnje z rezervacijskim sistemom pa se vam bodo zaloge še rezervirale. Tako boste imeli prodano blago takoj na voljo za pošiljanje.

Po prejemu naročila pa boste lahko z avtomatskim prenosom prenesli naročilo med izdani ter preko 1-click prenosa stiskali vso dokumentacijo za odpremo paketa s Pošto Slovenije.

Bolj enostavno ne gre, od prejetega naročila do končne dokumentacije za Pošto Slovenije v manj kot 1 minuti.

Poleg zgoraj omenjenih možnosti, v primeru nadgradnje sistema, omogočamo tudi direktno pošiljanje obvestil strankam o dostavi (sledenje pošiljkam), pošiljanju ali posebnih akcijah v vaši spletni/fizični trgovini direktno iz HubTie zalednega sistema.

Preverite pa tudi možnost izdelave unikatne spletne trgovine pri našem hčerinskem podjetju MMStudio, kjer svojim strankam nudijo ugodne cene, avtomatizacijo poslovanja in unikatne spletne trgovine. Poskrbeli so za uspešen spletni nastop marsikaterega velikega slovenskega ali mednarodnega podjetja.

Povprašajte za informativno ponudbo izdelave spletne trgovine!

Če vas zanima, kako čim manj časa porabiti za obdelavo naročila in zapraviti čim manj finančnih sredstev zaradi izgubljenih strank nas pokličite na 070/860-812, pišite na info@hubtie.si ali pa si več preberite na povezavah desno.
 
Copyright © 2023 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio
zapri Na spletnih straneh HubTie uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.