Spletno naročilo v vaši spletni trgovini pa ni zaloge?

11. 02. 2018 - By Aljaž@HubTie
Končno novo naročilo pa ni zaloge? Poznate ta občutek, iščemo kupce, prodajamo na Facebook-u, trgovini itd.. dobimo naročilo in ravno ta artikel ni več dobavljiv. Ravno to je velikrat razlog da obupamo s samo spletno prodajo. Kupci po drugi strani pa pričakujejo da bo dobava redna in točna.

Kaj pa zdaj?

Ste vedeli da kupec, ki bo 1 naročil v vaši trgovini in nebo dobil dobavljenega blaga precej verjetno ne bo več kupil pri vas?

Zato je pomembno da je zaloga ali možnost dobav, kar se da usklajena z vašo realno možnostjo prodaje produktov. 

Z uporabo našega programa HubTie trgovinskega paketa to za vas ni več problem. Zaloga se bo avtomatsko zmanjševala, naročila pridejo direktno pridejo v sistem z nadgradnjo s rezervacijskim sistemom pa se vam zaloge še rezervirajo in tako imate prodano blago takoj na voljo za pošiljanje.

Po prejemu naročila pa lahko z avtomatskim prenosom prenesete naročilo na izdani ter preko 1-click prenosa stiskate vso dokumentacijo za odpremo paketa s Pošto Slovenije.

Bolj enostavno ne gre, od prejetega naročila do končne dokumentacije za pošto Slovenije v manj kot 1 minuti.

Poleg zgoraj omenjenih možnosti pa imamo za nadgradnjo sistema možnost tudi direktnega pošiljanja obvestil strankam o dostavi (sledenje pošiljkam), pošiljanju ali posebnih akcijah v vaši spletni/fizični trgovini direktno iz HubTie zalednega sistema.

Preverite pa tudi možnost izdelave unikatne spletne trgovine pri našem hčerinskem podjetju MMStudio, kjer svojim strankam nudijo ugodne cene, avtomatizacijo poslovanja in unikatne spletne trgovine. Poskrbeli so že za marsikatero veliko Slovensko ali mednarodno podjetje.

Povprašajte za informativno ponudbo izdelave spletne trgovine!

Če vas zanima kako čim manj časa porabiti za obdelavo naročila in zapraviti čim manj denarja zaradi izgubljenih strank nas pokličite na 070 860 812, pišite na info@hubtie.si ali pa si več preberite na povezavah desno.

1
Copyright © 2019 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio